Ha byte!

Publicerat: 2010-10-25 / 20:17:12 | Kategori: Vem som helst
Kläder är ett exempel på något många av oss gärna vill variera lite då och då. Något som då kan spara både miljö och pengar är att helt enkelt byta kläder med kompisar (eller varför inte ha en klädbytarlåda i studentkorridoren?)! Ha en dag då ni tar med kläder ni inte använder längre eller har växt ur. Varför inte blanda in andra saker också? Till exempel:
- Böcker
- Prydnadssaker du ledsnat på
- Gardiner, dukar etc.
- Smycken
- Väskor

Är någon av sakerna inte av intresse för någon av er kanske ni kan göra något kreativt av det. Sy om kläder (t.ex. kan ett par jeans bli en kjol med kilar av annat tyg), färga om gardiner, trä nytt halsband...

Vill ni inte ens ändra på sakerna, ta en promenad till närmaste second-hand affär så kanske en total främling får glädje av det som bara stod och dammade hemma hos er. Var nöjda med att ni fick träffas och umgås :)

PS. En rolig idé för dig som inte direkt har överskott på finkläder men vill ha något för de tillfällen du ska gå på finare sittningar, bröllop etc.: ha ett litet nätverk av folk med ungefär samma storlek och smak. Kör med en in, en ut-principen: lämna ifrån dig en klänning/kavaj/frack, byt till en ny.)

Mariell
Publicerat: 2010-11-02 / 10:48:46 | Blogg/hemsida: http://battrevarld.blogg.se/

Länkade till din blogg i min blogg! Väldigt matyttiga tips på små saker man kan göra. Jag har också märkt det i min umgängeskrets att de tror att man måste göra allt för att göra något, så en sån här sida är hur bra som helst :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: